Nike LeBron Goedkoop

Discussion in 'Advertising Discussion' started by Rivera179, Oct 8, 2021.

 1. Rivera179 Keeps coming back

  Member Since:
  Oct 8, 2021
  Message Count:
  11
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  10
  [IMG]

  Gewoon op eBay komen is een paar sneakers voor elke LeBron-verzamelaar om bij te kwijlen: een zeldzame "Bumblebee" -kleurstelling van de Nike LeBron Dames, uitgegeven aan King James zelf. Alsof LeBron niet al genoeg PE-edities had (zelfs ondanks dat we de schoen vorig seizoen zelden droegen), hier is er een die we nog niet eerder hebben gezien in een zwart-gele colorway met de vervaagde print "Forging Iron".

  Hoewel veel van de aandacht is verlegd naar de Nike LeBron Heren, en terecht, is de LeBron 11 nog steeds een belangrijk aandachtspunt in de huidige teint van sneakers. Het wordt niet in nieuwe iteraties uitgebracht, maar is nog steeds erg populair bij kicks-liefhebbers, en de invloed ervan wordt opgemerkt door verschillende nieuwe releases. Een van de technisch meest geavanceerde prestatie-sneakers van zijn tijd, de schoen behaagt ook kleermakers.

  Je bent al gefocust op de Nike LeBron Sale, dat snappen we, maar hopelijk vind je deze terugblik op een van de meer opwindende Lebron 11's die nooit in de schappen zijn gekomen, niet erg. Dat zou de Nike LeBron Goedkoop "Watch the Throne" zijn, een paar dat vanaf de dag dat het voor het eerst opdook voorbestemd leek om een ​​vrienden- en familielid te worden. Aan de andere kant evolueerden eerdere creaties die alleen voor monsters waren, zoals de "What The" uiteindelijk tot nietjes voor de detailhandel, dus misschien worden we beloond met een "Watch The Throne" 12.

Share This Page